Talking Heart Tree
Shamanistisch Healer, drumbouwer, artiest, motivational speaker.
 

workshops en ceremonie uitleg

Hier vind je de uitleg over de verschillende ceremonies en workshops die ik doe. 
Voor meer vragen of informatie, neem dan contact op. Drumbouw workshop: Maak je eigen sjamanendrum op traditionele wijze. Ik werk met kleine groepen, waardoor er ruimte is voor jouw proces.
Je begint met een welkom, dan het kiezen van de ring, de huid, je gaat een meditatie doen om je intentie van de drum vast te zetten. Tijdens deze dag wordt alles verzorgt, er zit een lunch bij, gemaakt van biologische producten(er wordt rekening gehouden met eventuele allergieën) koffie, thee, sap.
Het is ook mogelijk om dit samen met jouw kind(eren) te doen. Ouder en kind maken dan allebei een drum. 

Healing cirkel/soundhealing: Tijdens deze cirkel maken we gebruik van geluid, drum, fluit, ratels, klankschalen, rainsticks enz. Tijdens deze healing krijgt iedereen zijn eigen proces en meer. De kracht van de cirkel wordt versterkt. 

Healing: Deze healing is in mijn praktijk, ik maak gebruik van de drum, klankschalen, ratels en meer. Tijdens deze healing mag jij loslaten wat jou niet meer dient. Ik roep de voorouders aan om jou bij te staan, de windrichtingen voor de bescherming en jouw gidsen. Er kunnenblokkades worden doorbroken, het loslaten van ballast wat jou tegen houdt. Jouw grenzen, leren stellen en vast houden en meer. Het is voor ieder persoon verschillend wat er mag gebeuren. Het is jouw healing, jouw reis, jij hebt de controle. Jij bepaald dus zelf ook wat jou niet meer dient en waar jij aan wilt werken. 

Crystal Keys healing: Voel jij je verbonden met Lemurië? wil jij echt verder komen? dan is deze diepgaande healing iets voor jou! 
Deze healing kan zo diep gaan, dat er zelfs op DNA niveau daadwerkelijk dingen kunnen gaan veranderen. Oude patronen, vastgelopen patronen, patronen die door voorouders zijn overgedragen, deze kun je doorbreken! Deze healing werkt met vibratie, Geluid is vibratie, waardoor er letterlijk iets los gemaakt wordt. In een veilige setting kun jij alles loslaten wat jou niet meer dient. Na de healing krijg je een vibrationele remedies mee naar huis, waardoor je de energie van de healing nog 4-6 weken kunt verlengen. Vooraf heb je een gesprek met mij, waarna ik ga pendelen van symbolen die jou gaan ondersteunen in de healing. Je weet dus van te voren waar je aan toe bent. 

Crystal Keys Lemurian/shamanic healing methode: Ben je klaar om samen deze prachtige reis te maken?
Het is niet alleen Lemurisch, het is niet alleen Atlantisch, het is hier en nu, de genezing die elk aspect van het voorouderlijke deel van jou raakt. Je leert hoe je verbinding kunt maken met en kunt werken met kristallen en kristallen schedels, helende klanken, heilige elementen, heilige geometrie, plantengeneeskunde en nog veel meer.
We spreken wel over Lemurië en Atlantis, maar zoals met alles zijn dit slechts metaforen, namen, labels. We beperken ons niet met labels, want we zijn oneindig, onbeschrijflijk en we bestaan ​​in een Levendig Multiversum waar onze geest onze enige beperking is.
Waar je ook bent op je zielenreis, je kunt vanaf daar beginnen, jezelf verbinden met je diepste wortels en focussen op het NU, zoals alleen NU bestaat.
Je kunt ervoor kiezen om met deze prachtige kristallen en gereedschappen te werken om je pijn te helen, je voorouderlijke afstamming te helen en je ziel te helen en te bevrijden. Zo kom je vrij van het gewicht en de bagage uit het verleden, die niet echt van jou is.
Dit is het moment om ons te verenigen en te herontdekken wie we zijn.
Om opnieuw verbinding te maken met de aspecten van:
Liefde, steun, dankbaarheid, vriendelijkheid, vergeving, mededogen en respect
Dit zijn slechts een paar sleutels om de Poorten hier en nu voor je volledige potentieel en doel op deze planeet te ontgrendelen. Samen kunnen we onszelf genezen, degenen voor ons en degenen die na ons komen. We kunnen leren om van elkaar te houden en elkaar te steunen en in harmonie te leven met Gaia, onze geliefde Moeder Aarde!
Harmonische genezing is wat het is!
Het begint allemaal bij jou. - Ben je klaar?
Crystal Keys - Ancestral Shamanic Healing brengt je dichter bij wie je werkelijk bent en bekrachtigt je ware zelf. Het staat open voor complete beginners of bestaande therapeuten die deze krachtige genezingsmethode in hun eigen praktijken willen opnemen.
We beginnen met een inleiding tot Lemurië, er is een presentatie over de mythe van Lemurië, het verkennen van de stichting van Lemurië door de Siriërs en de evolutie van het Lemurische volk.
Een geschiedenis van Crystal Keys, en hoe werd opgericht en ontwikkeld. door Kathleen Murray en het verhaal van haar kristallen schedels: Kalif, Mahassamatman/ Sammie & Jade.
Eric's persoonlijke reis naar empowerment en de wereld van genezing, kristallen en kristallen schedels.
Levenskrachtenergie, wat het is en onze verbinding met het universum. Je leert technieken om verbinding te maken met je hogere zelf, je Lemurische zelf en universele energie.
Geleide meditatie en Lemurische initiaties
Goddelijke intelligentie van kristallen en kristallen schedels. Verbinden met energie van kristallen en leren hoe je deze energie kunt voelen/voelen
Metafysica, Multidimensionale werkelijkheid, Galactische wezens, Etherische schedels.
Je krijgt 22 symbolen voor healing van jezelf, familie, cliënten, dieren of Earth healing. De symbolen helpen ook je eigen zelfgenezing en vergroten je begrip en verbinding.
Je leert pendelen vanuit je hogere zelfniveau. Je hebt een pendel nodig die zal worden toegewezen om te werken met het Crystal Keys System of Healing.
Als je hulp nodig hebt bij het kiezen van de juiste pendel, laat het me weten en ik zal je adviseren.
We zullen werken met een team van 13 Lemurische kwartskristallen die alle bewegingen van de energie zullen ondersteunen om deze nieuwe resonantie en vibratie te vergroten en te verbeteren.
Je kunt je eigen Crystal Keys-set kiezen. Ik heb meestal een scala aan verschillende soorten Lemurische kristallen, die variëren afhankelijk van de beschikbaarheid. Als je wilt, kan ik je hogere zelf en dows vragen naar de kristallen die bij je willen zijn als je spirituele hulpmiddelen/metgezellen.
Kristallen kunnen van tevoren bij mij worden gekocht, neem contact met mij op voor hulp. Je hebt misschien al een set van 13 Lemuriërs waarvan je denkt dat ze kunnen werken als je Crystal Keys-set. Ik kan u indien nodig ook helpen om elk van hen voor hun specifieke taken toe te wijzen.
Inleiding tot Sacred Sound en oefenen. Aanroeping tot Shamael - de engel van het heilige geluid.
Technieken om je hoofd leeg te maken, blijf in het huidige moment
Inleiding tot plantengeneeskunde, kruiden en wierook
Chakra's en energiecentra
Je energietechnieken aarden en beschermen
Reinigingskristallen en ruimtetechnieken
De wortels van de ziekte bereiken, angst, schuldgevoelens, verdriet genezen
Vergevingsgezindheid, eigenliefde en zelfbekrachtigende technieken leren
Werken met andere kristallen
Kristalrasters
Inleiding tot heilige elementen en hoofdrichtingen
Aardgenezingstechnieken en hoe te reageren op een wereldwijde crisis. Alles wat we doen kan het geheel beïnvloeden, en we kunnen van deze wereld een betere plek maken
Een heilige ruimte voorbereiden voor genezing en hoe te werken met de cliënt.

Plant medicijn ceremonie:  Deze ceremonie duurt 24 uur, en wordt alleen 1 op 1 gedaan. 
Plant Ceremonie bijwonen onder professionele begeleiding?
Lees over de waarde van een veilige setting en wat wij met onze ervaring voor jou kunnen betekenen.”
Deze drank speelt al honderden jaren een centrale rol in religieuze en culturele tradities van de inheemse volkeren in het Amazonegebied. De drank wordt ‘drank van de ziel’genoemd. Het wordt gezien als een geschenk van de goden en gebruikt als heilig sacrament.
Daarnaast dient het als spiritueel middel voor diepgaande geestelijke en lichamelijke inzichten en persoonlijke groei.
Inmiddels heeft deze drank de oversteek naar het Westen gemaakt en wordt hier zeer effectief ingezet door therapeuten, sjamanen en helers. Juist in deze sterk transformerende, roerige tijd van digitalisering en individualisme lijkt ze de natuurlijke tegenhanger te zijn om balans, verbinding en diepgaand bewustzijn in de mens te re-integreren.
Het is zeer geschikt wanneer je:
Het gevoel hebt dat je meer uit je leven kunt halen
Los wilt komen van oude overtuigingen, gewoontes en opvattingen
Wilt weten wie jij in essentie bent en wat jouw doel is op deze aarde. 
Wij werken volgens het traditionele recept, zoals het van oorsprong bedoeld is. 
Bij aankomst geven we je de tijd om rustig te settelen, drinken we nog een kop thee samen. 
Daarna gaan we beginnen met de ceremonie, je verblijft in een veilige setting. Doordat wij dit niet in groepen doen, is alle aandacht voor jou en jouw welzijn. 

Kambo:  Kambo is een krachtig geneesmiddel dat geproduceerd wordt door een boomkikker uit de Amazone, de Phyllomedusa bicolor. Sommige indianenstammen in de Amazone behandelen al eeuwenlang al hun ziekten met deze remedie. Via kleine, in de huid gebrande gaatjes wordt het slijm van de kikker in de bloedcirculatie gebracht, waarna het zijn werk kan doen door het hele lichaam.
Volgens de overlevering van deze indianenstammen versterkt behandeling hiermee het menselijke immuunsysteem; het wordt daarom ook wel vaccin de sapo genoemd: het vaccin van de kikker. Het zou schadelijke bacteriën en parasieten doden, het bloed zuiveren en met name de lever reinigen, het centrale reinigingsorgaan van het menselijk lichaam. Zo worden veel kwalen uitgedreven, zoals allergieën, maag/darmklachten, hoofdpijn, diabetes, hoge bloeddruk en intoxicatie door chemotherapie of andere medicijnen. Volgens de indianen uit de Amazone kan de kambo ook psychische klachten verhelpen, met name depressie.

Rapé:  Wij doen regelmatig Rapé ceremonies (spreek uit Ha-Pee) Rapé is ook bekend onder de naam Tsunu of Nunu.
Waar?
Rapé betekend ook wel “stof van de Ouden”. Dit geneesmiddel wordt bij diverse inheemse stammen, waaronder de Matses en de Huni Kuin Indianen (kaxinawás) al meer dan duizenden jaren gebruikt.
Rapé is een – per tribe verschillend – geheim recept welke onder andere bestaat uit tabak als primair ingrediënt. Daarnaast kun je in Rapé, Macambo noten, Cacao, boomschors en bladeren van vele medicinale bomen uit de Amazone vinden.
Tijdens de ceremonies werken we met verschillende soorten Rapé welke afkomstig zijn van diverse stammen. Wij zijn door de afgelopen jaren nauw verbonden met de Spirit van dit blaasmedicijn en tijdens de verbinding wordt besloten welke soort voor wie op dat moment geschikt is, welke dosis en hoe de Rapé wordt ingeblazen.
Rapé zuivert en reinigt de neusholte en deblokkeert eventuele opstoppingen. Zelfs wanneer je denkt dat je prima kunt ruiken, ruik dan na de Rapé nog maar eens goed en je zult merken dat je nóg beter kunt ruiken. Ook is na de Rapé de gehele ademhaling sterker en krachtiger. Het reinigt en geneest de sinussen, daar waar mensen tegenwoordig steeds meer last van hebben.
Rapé geneest ook de binnenkant van de neus, die aangetast kan zijn door stoffen zoals cocaïne bijvoorbeeld of verslavingen als neusspray.
De geneeskrachtige en helende eigenschappen van Rapé zorgen dat de groei van het nodige weefsel geactiveerd wordt.
Het helpt ook om bacteriën en schimmels uit de nasale traject te reinigen/verwijderen.
Bij sommige gelegenheden kan Rapé leiden tot de stoelgang of overgeven/misselijkheid en wordt het systeem ook via die manier schoongemaakt.
Wat zijn de voordelen op energetisch niveau?
Rapé opent het derde oog en de hart chakra, waardoor je onmiddellijk het gevoel hebt dat je met alles wat zich om je heen bevindt in verbinding staat, inclusief mensen en uw geest. Wanneer je door de eerste ‘prikkel’ heen bent volgt de zogenaamde ‘grounding’. Je wordt direct geaard, het is daarom ook dat dit medicijn tijdens Kambo en plantceremonies wordt toegepast om door een bepaalde fase heen- of uit te komen.
Na enkele minuten treed een kalmerende werking op, welke vooral te wijten aan tabak inhoud. Een ander voordeel bij het gebruik van dit medicijn, is dat het letterlijk de negatieve en lage trillingen verdrijft van je wezen, die worden ook wel aangeduid als de “slechte geesten” in de sjamanistische tradities. Je gedachten worden nog scherp en helder en je voelt je algeheel gereinigd en gezuiverd.


 
 
E-mailen
Bellen
Info