Talking Heart Tree
Shamanistisch Healer, drumbouwer, artiest, motivational speaker.
 

WIE IK BEN

Ik ben Eric Wijs, de naam Talking Heart Tree is mij gegeven door een Grandmother uit Amerika. Ik ben een traditioneel drumbouwer, en een shamanistische healer. Ik ben geen sjamaan, daar zit een wezelijk verschil in. Door mijn jaren lange ervaring met het shamanisme, het werken met kristallen en de kristallen schedels, ben ik geworden wie ik nu ben. Ik ben 50 jaar, getrouwd en schilder graag. Bij de foto's zul je dan ook foto's zien van mijn kunstwerken, de ceremonies die ik doe, net als de workshops die ik geef. Ik werk al 10 jaar met de kristallen sleutels van heelheid, 15 jaar met de kristallen schedels en de plant medicijnen. Ik heb mogen leren van Kathleen Murray, Robin Youngblood, Robbie Warren, Sunder Devi en vele anderen. Ik heb met het spirituele altijd al een affiniteit gehad en heb daardoor al vele mooie dingen mogen ervaren. In Hongarije heb ik bijzondere ceremonies mogen doen en ook hier in Nederland heb ik wonderen mogen ervaren. Als drumbouwer heb ik al vele drums mogen maken, ik stem mij af op de persoon en daardoor komt er een unieke drum voor jou tot creatie. Ook de beschilderingen die ik op de drums maak, zijn in afstemming gemaakt. Mijn schilderijen geven een inzicht in mijn processen die ik zelf doorloop. Mijn gezondheid is de laaste jaren erg achteruit gegaan en daarin heb ik al vele obstakels mogen overwinnen. Deze ervaringen geven mij handvaten om jou bij te staan. 30 jaar terug werd ik ziek en kreeg ik te horen dat ik 3 maanden nog maar had, inmiddels ben ik er 30 jaar later nog steeds, mede door mijn vertrouwen in het werk wat ik mag doen. Ik was al jong verslaafd en werd 14 jaar terug werd ik voor het eerst clean. ik ging naar meetings, deed alles wat er van mij verwacht werd en toch kreeg ik in 2015 een terug val. Die valkuil opende mijn ogen en na 4 jaar lukte het mij om weer clean te worden. Nu ben ik al drie jaar clean en ben ik inmiddels ervaringsdeskundige geworden. Ook ben ik spreker op open dagen, scholen en meer. Ik begrijp als geen ander hoe lastig het kan zijn. 
Ik kan je bijstaan op jouw pad, ik coach mensen met een verslavingsachtergrond, en ben bekend met de 12 stappen. Ik bekijk de 12 stappen dus ook vanuit een andere blik, dan de AA of CA doen. Maar vanuit een spiritueel standpunt.  Denk je dat ik jou kan helpen of wil je een ceremonie of workshop bij mij doen? neem dan contact met mij op! Alleen vandaag kun jij die stap nemen! Ik hoor graag van je

 
 
E-mailen
Bellen
Info